Prywatność i konto
Twoje dane, zdjęcia Twojego dziecka i usuwanie konta.
Jak usunąć konto?
Kiedy tylko chcesz, w sekcji Strefa zagrożenia na stronie Konto. Usunięcie jest natychmiastowe i nieodwracalne: Twoje opowieści, Twoje postacie i Twoje dane osobowe zostają usunięte.
Co dzieje się ze zdjęciami, które przesyłam?
Twoje zdjęcia pozostają prywatne i nigdy nie służą do trenowania modeli AI. Gdy portret jest rysowany bezpłatnie przed zakupem, usuwamy zdjęcie, gdy tylko portret będzie gotowy; jeśli nigdy nie zostanie narysowany, usuniemy zdjęcie po 48 godzinach. Gdy portret jest rysowany po zakupie, zachowamy zdjęcie tylko do czasu zatwierdzenia portretów i powstania książki, a potem je usuniemy. Po 30 dniach postacie narysowane jako bezpłatny podgląd, które nie zostały użyte w zakupionej książce, są usuwane z Twojej biblioteki razem z ich portretami, a rzuty oka na świat Twojej opowieści są kasowane. Więcej informacji znajdziesz w Polityce prywatności.
Jak przetwarzane są dane mojego dziecka?
LittleReaders to usługa dla dorosłych: aby założyć konto, musisz mieć ukończone 18 lat, a wszystkie informacje o dzieciach podaje rodzic lub opiekun. Dzieci same nie korzystają z serwisu, a dane, które nam przekazujesz, służą wyłącznie do tworzenia Twoich postaci, bezpłatnych podglądów i opowieści. Po 30 dniach postacie narysowane jako bezpłatny podgląd, które nie zostały użyte w zakupionej książce, są usuwane z Twojej biblioteki razem z ich portretami, a rzuty oka na świat Twojej opowieści są kasowane.
Nie znajdujesz odpowiedzi? Napisz do nas, chętnie pomożemy.